Loting 10 Kilometer Schaatsen Olympische Spelen 2010

Nu we de smaak te pakken hebben met al die onverwachte gouden medailles op de 1500 meter, is de druk op de schouders van Sven Kramer wellicht nog groter om dinsdag goud te pakken op de 10.000 meter. Op de 5 kilometer is het hem gelukt, maar om nou te zeggen dat hij met een straatlengte voorsprong de concurrentie op afstand hield .. Nou, nee! De spanning is wat mij betreft bepaald niet uit het Olympisch toernooi. De 10 kilometer begint dinsdagavond om 20.00 uur Nederlandse tijd. De perfecte tijd dus en iedereen kan meekijken en meejuichen! Zie voor de volledige loting de VANCOUVER 10KM SITE.

In rit 5 komt van der Kieft in actie tegen Lee waarna in Rit 7 Bob de Jong het zal opnemen tegen Bokko. De laatste en mooiste rit zal rit 8 worden waarin Sven Kramer het moet opnemen tegen Skobrev. Hij kan zijn rit dus afmeten op de concurrentie!

10.000

Advertenties

Eén reactie

  1. […] Loting 10 Kilometer Schaatsen Olympische Spelen 2010 Nu we de smaak te pakken hebben met al die onverwachte gouden medailles op de 1500 meter, is de druk op de schouders […] […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: